sobota 22. októbra 2016

Novinky AVON! Ktoré áno a ktoré nie?

Ahojte! Dnes som tu opäť s recenziou, ktorá sa bude týkať noviniek spoločnosti AVON. Keďže v katalógoch je naozaj nespočetné množstvo produktov, tak vám rada poradím, čo sa páči mne a na čo by ste sa mohli zamerať. Reč bude o produktoch na pery, tvár, oči aj nechty. Tak poďme na to!

Rúže Shine Burst ma zaujali hneď, pretože ich obal je naozaj krásny a neprehliadnuteľný! Odtiene sú rozdelené do 4 skupín, nude-červené-ružové-fialové a podľa toho majú aj obal v jednej z týchto farieb. Samotný rúž má krémovú konzistenciu, jemnú až strednú pigmentáciu a vlastnosti balzamu, takže pery hydratuje a má lesklý finish. Výdrž je vďaka hydratačným vlastnostiam priemerná, ale to mi u takýchto balzamových rúžoch vôbec neprekáža a používam ich veľmi rada, takže verím, že v ponuke objavíte aj vy ten "svoj" odtieň!






Peach Punch - Dragonfruit Pink - Vivid Cherry - Grapefruit

Krémová farba na líčka a rozjasňovač v jednom produkte znie dobre, ale bobužiaľ som spokojná len tak na polovicu. Farbe na líčka nemám čo vytknúť, neutrálny broskyňový odtieň, ktorý bude svedčať každému, ideálny na rýchle denné líčenie. Ľahko sa rozotiera a efekt je veľmi prirodzený. Sklamaná som bola ale z rozjasňovača, ktorý na pleti vlastne nevidieť, zanecháva len taký bezfarebný lesk, ako keby ste si po lícnej kosti prešli s balzamom na pery. Kde tu sa objaví nejaká trblietka, ale tým samozrejme efekt rozjasnenej pleti nedosiahnete.




Laky na nechty Gel Shine sú mojimi dlhodobými favoritmi. Široká ponuka farieb, plné krytie v dvoch vsrtvách a dobrá výdrž ma vždy presvedčia o tom, že kvalitné laky nemusia stáť veľa peňazí. Tento je v odtieni Charcoal Smoke a na jeseň je ako stvorený!



Ceruzka na oči Big Color v odtieni Slate ma zaujala hlavne svojou farbou. Takéto taupe odtiene mám veľmi rada, hodia sa ku všetkému a keď neviem, čo s líčením, tak siaham práve po nich. Veľmi pekne sa rozotiera do stratena, ale bohužiaľ ma sklamala výdrž. Na rýchlejšie sa mastiacich viečkach vydrží len pár hodín, potom sa začne zlievať do čiarok. 


Ceruzka na oči v odtieni Cosmic Brown je asi najlepším produktom z tohto článku. Poviete si možno, že je to obyčajná hnedá ceruzka, ale pre mňa je naozaj dokonalá a za cenu, v akej býva v akcii (okolo 3 €) som z nej nadšená. Farba je tmavohnedá a práve takéto odtiene hnedej som vymenila v poslednej dobe za čiernu. Hneď pri prvom použití ma prekvapila neskutočná pigmentácia. Ceruzkou stačí jemne prejsť a získate 100% farbu. Na druhej strasne som sa toho ale trochu zľakla, keďže som sa obávala, že sa mi bude ceruzka pri použití ako horná linka otláčať na viečko, ako mi to robí väčšina ceruziek, hlavne takýchto mäkších. Nič také sa ale nestalo, ceruzka drží na mieste ako pribitá a tým si ma získala na plnej čiare. Krásna sýta farba, celodenná výdrž, smiešne nízka cena.. Čo viac si priať? 


Krémový očný tieň Mega Effects v odtieni Liquid Gold sa nachádza v drobnom kalíšku, presne v takom, ako podklad pod očné tiene, ak náhodou ten od Avonu máte. Farba je svetlozlatá, skôr studenšieho nádychu a ľahko sa aplikuje prstami. Pigmentácia je ale, aspoň u tohto odtieňu, jemnejšia, čo mi na jednej strane vyhovuje a na druhej nie. Dobré je to v tom, že si tieň môžete naniesť v úplnej rýchlosti na celé viečko a oči jemne rozjasní bez toho, aby ste museli riešiť, či ste tieň naniesli dôkladne do stratena atď. Nevýhodou je to, že táto farba by bola krásna aj na večerné líčenia, kde chceme veľa odleskov a trblietok a to bohužiaľ s týmto produktom nedosiahneme. Sľubuje však vodeodolnosť, takže bude skvelým podkladom pre klasické tiene práve v takýchto farbách. 


Tu už vidíte pri líčení použitý krémový tieň aj hnedú ceruzku spomínanú vyššie. 



Bronzer a rozjasňovač v jednom balení je síce super nápad, ale kvalitou ma tento produkt bohužiaľ nepresvedčil. Obe časti dosť prášia a aj keď bronzer má fajn odtieň a je bez trblietok, čo mi vyhovuje, tak rozjasňovač má naopak trblietky veľké a neprirodzené, takže sa bohužiaľ nedostaví efekt rozjasnenia, ale len vytrblietanej pleti, čo nie je asi nikoho cieľ. 




Skúšali ste niektorý z týchto produktov?

Majte sa krásne!

8 komentárov:

  1. ten krémový tieň v spojení s linkou je perfektný! veľmi ti to sedí :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Je to taká decentná, ale pekná kombinácia :)

      Odstrániť
  2. Ceruzka na oci Big color ma zaujala ..
    Len teda ked píšeš , ze slaba vydrž , tak nic :/ - kedysi dávno pradávno mali v avone očné tiene v ceruzke , ktore mali presne takyto obal a tam bola vydrž skvela .. skoda toho .
    No a kedze sa chystám robit vecer taku lipstick recenziu by ma zaujimalo , ako si odfotis pery vzdy v rovnakej pozícii a uhle a vzdy s inym ruzom ? :D toto ma maaaaaata teraz :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak nemáš problémy s tým, že sa ti zlieva do záhybov oka skoro všetko, potom by ti mohla sedieť... mne sa ale viečka dosť mastia, takže mi sedí málo čo:/ Haha a k tomu foteniu, tak už to mám asi tak nacvičené, ten úsmev taký rovnaký :D A mám výklopný displej na zrkadlovke, takže si to viem aj ten uhol skontrolovať :D

      Odstrániť
    2. jaaaaaaaaaj :) no musím poskúšať :) . Vieščo tiež som z tých, ktorým sa tiene bez podkladu, alebo lepšej kvality zlejú dokopy.. a dala si pod ňu niečo na viečko ?

      Odstrániť
    3. Nejaký podklad som určite dávala, len už neviem ktorý presne, keďže ich striedam viacero :)

      Odstrániť
  3. Tie rúže vyzerajú maximálne úžasne, zaujal ma hlavne ich dizajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Rúže som obzerala ale nevedela som sa rozhodnuť veľmi su pekne:)) Takže ten tieň na oči v ceruzke neni nič pre mňa škoda. A ceruzky na oči od avonu používam odjakživa su naozaj dobre:))

    OdpovedaťOdstrániť