utorok 11. októbra 2016

Premeny - 3x prirodzené líčenie

Ahojte! Ako práve sedím po dnešnom vyučovaní na káve, tak rozmýšľam, aké mám šťastie, že moje najväčšie hobby, líčenie, vie oceniť toľko ľudí, ktorí sa mi stále v ich dôležitý deň zveria do rúk. Aj keď študujem momentálne v Brne, tak som kvôli objednaným líčeniam musela zatiaľ každý víkend prísť domov a napriek tomu, že väčšina študentov v soboty dospáva týždeň školy alebo už piatkové párty a ja vstávam skoro ráno, aby som mohla vyhovieť čo najviac zákazníčkam, tak sa nemôžem ani na chvíľu sťažovať. Svoju prácu milujem a aj keď sa jej kvôli škole ešte nemôžem venovať na 100%, tak dúfam, že sa to bude uberať ďalej týmto smerom a budem sa v tejto oblasti stále viac a viac rozvíjať. Tým som len chcela povedať, že ak vás niečo baví, tak určite sa tomu oplatí niečo obetovať a hlavne robiť veci s radosťou, lebo to na vašej práci vidieť :)

Líčiace premeny som vám neukazovala už dlhšiu dobu a keď som rozmýšľala, ktoré sem dnes pridám, tak som si povedala, že vám ukážem líčenia, ktoré sú jednoduché, v jemných zemitých tónoch, ale stačia k tomu, aby sa ženy cítili krásne a pritom stále prirodzené a samy sebou.

Prvé líčenie je doslova rozžiarujúce. Použila som perleťové tiene v telových odtieňoch, urobila som tenkú čiernu linku a pridala ešte trsy, čím sa oči krásne zvýraznili, ale pritom je líčenie stále veľmi jemné. 




Toto líčenie je podobné prvému, ale tiene sú o niečo výraznejšie, v medeno-nugátovom odtieni. A keďže bolo určené na svadbu, ktorá sa niesla v romantickom duchu plnom kvetín, tak si myslím, že sa hodilo dokonale!




Natálku poznám už dlhé roky a opäť sa mi naskytla príležitosť ju líčiť, keď išla na svadbu svojej kamarátky, na ktorej bola zároveň aj svadobnou fotografkou. Taktiež som oči zvýraznila len jemnými hnedými tieňmi a linkou a ako aj pri predchádzajúcich líčeniach, aj tu sa pery nesú v prirodzenej tlmenej farbe. 




Ktoré líčenie vás zaujalo najviac?

Uprednostňujete takéto prirodzené líčenie alebo máte rady výrazné farby?

Majte sa krásne!

PS: Ak vás premeny bavia a chceli by ste vidieť viac z mojej makeup tvorby, môžete pozrieť moju vizážistickú stránku na FB :)

5 komentárov:

  1. čím ďalej tým viac uprednosťujem jemné líčenie a možno len výrazný rúž, takže tieto tvoje líčenia sa mi veľmi páčia :) najviac asi druhé, pretože to slečne pekne otvorilo pohľad :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádhera. Presne tento štýl líčenia zbožňujem ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Líbí se mi úplně všechny přeměny, protože mám ráda přirozené líčení, kde není nic přehnaného. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné a přirozené líčení zvýrazňující krásu slečen, velký palec nahoru, šikulka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja sa pridávam , taketo licenia su najkrajšie
    Osobne nemam rada, ak vizážistky aplikujú jeden a ten isty styl na vsetky klientky, ako to je teraz moderne a hlavne to robia prave tie ,
    Ktore su najviac zname - vela makeupu , vela konturovania a vsetkeho vela .. a neverím , ze sa to zakaznickam paci :/
    Tvoje premeny su krasne a zvýraznili pekne črty vsetkych dám :)

    OdpovedaťOdstrániť