utorok 28. februára 2017

L'Oréal COLORISTA - #doityourway

Ahojte! Hocikedy ma pošlete do Prahy, s radosťou pôjdem! A o to viac, ak sa jedná o spojenie s kozmetikou. Tým pádom pozvanie na predstavenie nových farieb na vlasy Colorista od L'Oréal Paris, ktoré sa konalo práve v Prahe, nešlo odmietnuť. Tieto farby som registrovala už na zahraničných instagramových účtoch rôznych blogeriek, tak som sa tešila, že ich konečne budem môcť vidieť a vyskúšať aj ja.


Event sa konal vo Forbidden spot, konkrétne vo White Room. Celé priestory nám však boli prístupné a na mňa toto miesto urobilo veľký dojem. Kto má rad street art, veľa farieb a zaujímavé detaily, tak to tu bude milovať. Predstavenie farieb začalo tanečným vystúpením, ktoré bolo naozaj "vymakané", takže palec hore! Nasledovala ukážka farebnej škály produktov a vysvetlenie, ako ktorý druh farby používať. Farby sme si mohli priamo na mieste vyskúšať, či už od dievčat, ktoré boli na to poverené alebo aj samy medzi sebou. Mne s mojimi vlasmi alá mermaid hair pomohla Deni, ktorú určite poznáte. Zvládla to na jednotku a bola som prekvapená, ako dobre výsledný efekt vyzeral, pričom to zabralo asi 3 minúty!





A aké farby sú teda v ponuke? Celkovo sa rada Colorista dá rozdeliť na tri podskupiny. Spreje, ktoré vydržia jedno umytie a sú dostupné v 6 odtieňoch. Najtmavšia cyklaménová s názvom #hotpinkhair a zeleno-modrá #turquoisehair chytajú najlepšie a efekt je naozaj výrazný. Pastelové farby sú o niečo nenápadnejšie a budú vyhovovať aj menej odvážnym. Ďalším produktom sú farby Washout, ktoré vydržia na vlasoch 2 týždne a vymývajú sa postupne. Poslednými sú permanentné farby, ktorá už nie sú v tak bláznivých odtieňoch, ale stále sú to veľmi zaujímavé farby, ktoré len tak v bežnej ponuke nenájdete. Mňa zaujala hlavné svetloružová #roseblonde, ktorú vyskúšam najprv vo forme Washoutu a ak budem spokojná, tak ju dám mojej kaderníčke, nech s ňou niečo vykúzli! A najdôležitejšia informácia, produkty budú dostupné v sieti dm drogerií od marca, tak sa po nich môžete začať pomaly pozerať!



Za super spoločnosť ďakujem okrem Deni, aj Danke a Simonke 


Ja ďakujem za pozvanie a dievčatám za skvelú spoločnosť a budem rada, ak mi dáte vedieť, či sa na takéto farby odvážite aj vy! 

A ak sa pre ne rozhodnete a odfotíte sa, nezabudnite na hashtag #doityourway #diyw !

Majte sa krásne!

6 komentárov:

  1. Moc pěkný, barevné vlásky ti sluší :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Už sa teším, keď zaexperimentujem znova :))

      Odstrániť
  2. Jé Deni Veverička :) Na tyto barvy se těším, těším se na jejich černomodrou barvu, kterou jsem viděla u LOU :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)) Áno, tá vyzerá krásne, keby nosím tmavé vlasy, tak by som nad ňou tiež uvažovala :)

      Odstrániť
  3. Vyzerá to totáálne skvelo. Stále som chcela nejaké takéto vlasy, lenže moja prirodzená farba je tmavá a bojím sa, že by mi to absolútne nechytilo.. pretože žiadne farebné tužidlo mi vôbec nechytá :/
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerá to super! Farebné končeky vlasov som si chcela nafarbiť už pre rokom ale neodvážila som sa presne kvoli tomu, že by to bolo príliš na dlho a zároveň ma vždy čakali významnejšie oslavy, kde som nechcela mať také farebné vlasy. Zmývateľné farby sú preto ideálnym riešením :) už sa teším keď pôjdem do DMky na nákup. :)

    OdpovedaťOdstrániť