streda 8. marca 2017

Novinky Oriflame katalóg 4/2017

Ahojte! Keď si tak listujem najnovší katalóg Oriflame, hovorím si, ako je dobre, že mám šancu určité produkty otestovať a pred tým, než ich kúpu budete zvažovať vy, vám napísať, aké v skutočnosti sú. Som rada, že spoluprácu s blogermi rozbehol aj Oriflame, keďže sama som v minulosti veľakrát nad niektorými ich produktami rozmýšľala, ale recenzie som našla len zriedkavo. Tak sa poďme pozrieť, aké produkty z aktuálnej kampane 4/2017 som tentokrát vyskúšala.



Začala by som tými, ktoré ma potešili asi najviac, a to je sada dvoch krémov NovAge True Perfection, denného a nočného. Niekedy ma starostlivosť o pleť až tak veľmi nezaujímala, ale čím som staršia, tým viac si dávam záležať na tom, čo používam a snažím sa nájsť to, čo mi vyhovuje najviac. Niekedy bývala moja pleť skôr mastná/zmiešaná, ale momentálne sa prikláňa väčšinu roka k suchej, takže základom je pre mňa hydratácia. A preto ma potešila aj táto dvojica krémov, lebo sú určeté pre pleť vo veku 20+ a má zabezpečiť hydratáciu a rozžiarenie pleti vďaka výťažku z hodvábneho stromu a rastlinných kmeňových buniek z plodov Acai. Ja krémy používam zatiaľ len pár dní, ale musím uznať, že mi vyhovujú svojou konzistenciou, nočný je hustejší, denný tekutejší. Do pleti sa rýchlo vstrebávajú a aj následná aplikácia makeupu nerobila žiadne problémy. Nevyskytli sa mi na pleti ani šupinky, čo sa mi stávalo v okolí nosa, takže s hydratačnými schopnosťami som spokojná. Cena každého krému 21,90 €.



Ďalšími produktami, ktorým nemám čo vytknúť, je Zdokonaľujúci podkladový krém a Sypký púder Invisible Touch od Giordani Gold. Podkladové bázy nie sú niečo, čo by som nevyhnutne vo svojej kozmetickej zbierke potrebovala, no aj napriek tomu ich zvyknem používať, hlavne pri líčení ostatných, aby makeup vydržal naozaj celý deň/noc. Pri ich používaní mi ale zvykne vadiť ich silikónová textúra, preto sa snažím vyhľadávať také, ktoré sú skôr ako krém. A presne taká je aj táto od Giordani Gold. Má konzistenciu redšieho krému, nanáša sa úplne ľahučko, stačí jej malé množstvo a pleť zostane krásne vyhladená, bez pocitu silikónu na tvári. Makeup sa na ňu nanášal jedna radosť a pôsobil jednotnejšie. Výdrž bola celodenná. Odporúčam ale nechať tento podkladový krém dobre vstrebať, aby sa jednotlivé produkty nemiešali. Cena v katalógu je 15,90 €, ale v sade s makeupom Giordani Gold momentálne za 14,99 € za celú sadu. 

Druhým produktom je sypký púder, ktorému som sa hneď potešila, pretože na sypké púdre som si veľmi zvykla a ak sa líčim doma, tak používam len tento typ. V kabelke potom nosím kompaktný púder tiež od Giordani Gold, ak sa potrebujem počas dňa upraviť. Spať ale k tomuto produktu. V ponuke je odtieň Natural, ktorý by mal sedieť svetlejším aj tmavším typom, keďže pleti dodáva len zamatový vzhľad, nie krytie. Tvár po použití podkladového krému, makeupu a tohto púdru vyzerala naozaj bábikovsky, takže za mňa určite odporúčam. Cena púdru je 13,99 €.



Krémový rozjasňovač The ONE má ružový studenný podtón a krémovú konzistenciu. Ľahko sa nanáša prstami, špongiou aj štetcom a pleti dodáva prirodzený lesk, takže určite v tomto prípade nečakajte výrazné perleťové odlesky, ako to pri niektorcýh rozjasňovačoch býva. Viem si ho predstaviť aj primiešať do makeupu pre sviežu a žiarivú pleť. Cena 4,99 €.



Špongia na makeup je produkt, ktorý v poslednom období zažíva veľký boom. Ja som si už nejaké stihla vyskúšať, ale stále nedám dopustiť na buffer štetec, s ktorým sa mi makeup nanáša najlepšie. Komu ale vyhovuje táto technika nanášania, tak by mal byť spokojný. Makeup aj iné krémové produkty zvláda naniesť rovnomerne a prirodzene. Cena 3,99 €. 


Rúže na pery Colourbox sú v jednoduchých čierno-bielych obaloch, so zaujímavo skoseným vnútrom. Sú hydratačné a akoby balzámové, so stredným krytím. Povedala by som, že sú to rúže na každodenné nosenie, kedy chcete perám dodať farbu, ale potrebujete sa nalíčiť rýchlo a niekedy aj bez zrkadla.V ponuke je až 20 odtieňov, takže si určite vyberiete. Vhodné budú aj pre ženy, ktoré sa k výrazným farbám ešte len odhodlávajú a určite potešia aj mladšie slečny, hlavne za cenu 2,49 €.


Odtiene zľava: Shimmering Cherry, Soft Red, Pearly Berry


V tomto katlógu nájdete aj viacerých zástupcov vôní a medzi novinky patrí aj sladká, ovocno-kvetinová vôňa Wonder Flower. Na prvý pohľad ma zaujal krásny flakón a zelenkavá farba, ktorá vo mne evokuje jar. Vôňa je naozaj sladká, spája sa v nej hruška, vodný melón, jazmín, cyklamén a kašmír. Momentálne ju kúpite za 15,99 €.



Radu Wellness by Oriflame registrujem už veľmi dlho, ale až teraz som po prvýkrát ochutnala niečo z ich ponuky. Tyčinky Natural Balance sú k dispozícii v čokoládovej a ovocnej verzii. Ja som vyskúšala tieto čokoládové a vyhovuje mi, že nie sú presladené, ale na druhej strane chutia tak "zdravo", čo mne väčšinou nie je úplne po chuti. Nemám rada ani rôzne raw koláče a podobné zdravé sladkosti a dezerty, takže mňa si úplne nezískali, ale verím, že v škole alebo po cvičení padnú vhod. Z ponuky ma ale lákajú hlavne vitamínové doplnky alebo komplex na vlasy a nechty, tak sa pozriem v mojom prípade skôr po týchto produktoch :) 


Ako posledné vám ukážem doplnky z kolekcie Camel Classica. Ako názov napovedá, kabelka aj šatka sú vo farbe ťavej srsti, ktorá sa ľahko kombinuje a vyzerá dobre na veľa spôsobov. Kabelka je väčších rozmerov, konkrétne 35 x 15 x 27 cm. Je uzatvárateľná na zips a má aj vnútorné vrecká. Cena je 24,99 €. K nej ladiaca šatka je z príjemného mäkkého materiálu a má rozmery 90 x 190 cm. Cena je 11,99 €. Týmito doplnkami som sa rozhodla potešiť mamu, pretože ja béžové a všeobecne hnedé veci nosím minimálne, takmer vôbec, takže ona ich využije určite lepšie :)


Ako sa vám novinky z tohto katalógu pozdávajú?

Majte sa krásne!

5 komentárov:

  1. tak my sme sa tentokrát úplne zhodli asi vo všetkom :) ešte aj podobné slová sme použili :) aspoň je vidno, že to tak naozaj je, a že tentokrát boli produkty naozaj skvelé :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som naschvál tvoj článok nečítala predtým, než som písala môj, aby ma náhodou nejak neovplyvnil :D Ale som rada, že sme sa zhodli :)

      Odstrániť
  2. Houbička je perfektní, už mám jednu, ale nutně potřebuji aspoň tři do zásoby. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada, že ti sedí! Ja mám také nutkanie kupovať si štetce do zásoby, keď mi nejaký vyhovuje :))

      Odstrániť
  3. Z Oriflame si poslední dobou objednávám čím dál méně, mám v oblibě Avon :)

    OdpovedaťOdstrániť