streda 12. apríla 2017

Douglas na Slovensku!

Ahojte! Myslím, že informácia o tom, že parfuméria Douglas otvorila svoju prvú predajňu v Auparku v Bratislave, vám určite neunikla. Ja som mala možnosť zúčastniť sa stretnutia so zastúpením Douglas a Urban Decay, ktoré bolo organizované pre blogerov ešte pred otvorením predajne a tak vám dnes ukážem fotky a taktiež dojmy, ktoré vo mne predstavené značky vyvolali.


Event sa konal v Grand Hotel River Park, ktorý má absolútne nádherný interiér a dúfam, že sa tam čoskoro vrátim znova! Vnútri sme sa už stretli s ostatnými blogerkami a každý z nás, aj zo zúčastnených ľudí za Douglas a Urban Decay sa v krátkosti predstavil, aby sme sa lepšie spoznali a užili si stretnutie v otvorenejšej atmosfére. Celkovo veľmi oceňujem, ako priateľsky a uvoľnene celé popoludnie prebiehalo. Neboli to žiadne strohé prezentácie, ale len skúšanie produktov, vzájomné rady a našich milión otázok, na ktoré sme vzápätí dostávali odpoveď :) To mi prišlo omnoho efektívnejšie a myslím, že sme sa takýmto debatovaním pri kozmetických kufríkoch dozvedeli omnoho viac, ako z hocijakých materiálov.


Poďme ale k samotným značkám a produktom, na ktoré sa v Douglas môžeme tešiť. Začnem rovno ich vlastnou radou, ktorá obsahuje ako dekoratívnu, tak aj telovú kozmetiku a sortiment je naozaj bohatý. Produkty sú veľakrát multifunkčné, hlavne v klasických farbách, na vytvorenie každonenného ale aj výraznejšieho líčenia. Z dekoratívnych produktov ma zatiaľ na prvý pohľad zaujal tekutý rúž, krémový makeup v tyčinke a rozjasňovač, ale nebudem prebiehať, pretože s konkrétnymi produktami bude určite samostatný článok! Z línie starostlivosti o telo je naozaj obsiahla a hlavne krásne farebná rada HOME SPA, v ktorej nájdete peelingy so soľou či cukrom, telové spreje, sprchovacie peny... Ďalej ma na prvý pohľad zaujala aj rozkošná telová kozmetika, ktorá vyzerá a hlavne voní ako cukríky. A keďže som v rámci týchto produktov zbadala aj sviečku, tak bez tej sa asi nezaobídem.. :) Pre milovníkov prírodnej kozmetiky je tu Douglas Naturals, takže na svoje si príde každý.





Z čoho je asi každá milovníčka bláznivých farieb a experimentov nadšená, je fakt, že celý sortiment Urban Decay bude v Douglas k dispozícii, takže na čokoľvek si spomenieme, tak to môžeme mať. Každopádne, vybrať si nie je vôbec jednoduché, ja sama som sa pri pohľade na všetky tie produkty nevedela rozhodnúť, čo by som na sebe vyskúšala ako prvé, najradšej všetko! Ak máte rady trblietky a nebojíte sa ani farieb, tak sa pozrite na paletku Moondust a vyskúšajte si aspoň swatche na ruke.. je dokonalá!





Zastúpeniu za Benefit sa bohužiaľ nepodarilo dostaviť, ale taktiež ho v Douglas nájdete a ja už testujem pár ich ikonickývh produktov, tak sa môžete tešiť aj na recenziu! A, samozrejme, tak aj produkty Douglas a Urban Decay, keďže na nás naozaj krásne mysleli a spravili nám druhé kozmetické Vianoce :)

S Luckou a Dankou

Ja ešte raz ďakujem za pozvanie, dievčatám za spoločnosť a všetkým odborníkom za úžasnú atmosféru a cenné informácie. Bola to naozaj jedna z najlepších akcií za poslednú dobu :)



Boli ste už pozrieť v predajni Douglas?

Ako sa vám páčilo?

Majte sa krásne!

6 komentárov:

  1. Tak tomuto sa povie naozaj event snov! :) Aj fotky sú krásne! Neviem sa dočkať kedy najbližšie zavítam do Bratislavy.. už viem kde miniem celú svoju výplatu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Monika! :) Veru, tam bude ťažké krotiť sa pri výbere :D

      Odstrániť
  2. krásny event! :) navyše na takom skvelom mieste :) už som bola pozrieť, a teda musela som sa veľmi prekonávať, aby som to tam všetko nevykúpila :D robím si zálusk práve na Naked paletku, lebo to je taká klasika medzi paletkami, a veĺmi by som chcela vlastniť takýto drahší kvalitnejší kúsok :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som Naked dosť dlho obchádzala a teraz som si nedávno kúpila Naked Basics 2 a teraz sa mi zbierka rozšírila o Naked Ultimate Basics, tak uvidím, či im prepadnem a časom si zaobstarám aj ostatné :)

      Odstrániť
  3. Skvelý event! :) ja verím, že raz sa niečoho podobného budem môcť zúčastniť aj ja. Je skvelé, že Douglas prišiel konečne aj na Slovensko. Len škoda, že je až v Bratislave, dúfam, že postupom času sa dostane aj k nám do Košíc.
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že áno :) Bolo by super, keby je viac prístupný aj druhej polovici Slovenska, tak snáď sa časom dočkáme!

      Odstrániť