utorok 18. apríla 2017

Jarné novinky Oriflame 6/2017

Ahojte! Ako ste už na mojom blogu zvyknuté, s pravidelnosťou vám predstavujem vybrané novinky Oriflame, ktoré sú vždy v aktuálnej kampani, aby ste mali prehľad, na čo sa oplatí upriamiť pozornosť alebo naopak, bez čoho sa zaobídete. Produkty katalógu 6/2017 ma zaujali už na prvý pohľad baleniami, v ktorých spravil podľa mňa Oriflame v poslednej dobe veľký krok vpred a naozaj pôsobia pekne a kvalitne.


Ako vidíte, veľké zastúpenie v produktoch má línia Love Nature, ktorá je vhodná pre tých, ktorí majú radi kozmetiku s obsahom účinných výťažkov z rastlín a taktiež im záleží na životnom prostredí, keďže ich zloženie je schopné rozkladu. V ponuke je množstvo pleťovej, telovej aj vlasovej starostlivosti za veľmi priaznivé ceny, takže odporúčam pozrieť aj kompletnú ponuku. Ja som vyskúšala tekuté mydlo s olivovým olejom a aloe vera, ktoré príjemne sviežo vonia a vďaka hydratačným zložkám ruky nevysušuje. Balenie s pumpičkou s objemom 300 ml kúpite za 4,99 €. Na leto ako stvorený je rad s vôňou mäty a maliny, v ktorom nájdete mydlo, telové mlieko a pílingový sprchový gél. Práve tento gél som mala možnosť vyskúšať a jeho vôňa je naozaj "prebúdzač" a jemné zrniečka pokožku naviac vyhladia, takže skvelá kombináca na začiatok dňa. Sprchovací gél kúpite za 4,99 €.



Produkty Love Nature som vyskúšala aj na moje vlasy, konkrétne v podobe šampónu a kondicionéru s olejom zo šípok a ľanových semien, ktoré sú určené na ochranu farbených vlasov. Oba majú hustejšiu konzistenciu a vlasy sú po použití jemné a hladké, čo ma príjemne prekvapilo. Cena každého je 3,49 €. Čo ma veľmi potešilo a zaujalo, je drevený hrebeň na vlasy. Taký som nemala asi nikdy, ale vždy sa mi páčili, tak sa z neho veľmi teším. Má kratšie a dlhšie zúbky, ktoré slúžia na rozčesávanie a uhladenie vlasov. Kúpite za 4,90 €.



A môžeme sa presunúť k starostlivosti o pokožku tváre. Veľmi dlho som na odličovanie používala micelárnu vodu, ale pomaly by som chcela prejsť k viackrokovému čisteniu. Oči budem asi stále odličovať micelárkou, keďže s ňou to ide najrýchlejšie, ale na zvyšok tváre chcem používať čistiaci gél a následne tonikum. A práve preto mi tento gél NovAge padol veľmi vhod. Má priehľadnú gélovú konzistenciu, príjemne voní a jemná pena zbaví pleť nečistôt. Cena 10,90 €.


Pri odličovaní ešte zostaneme. Aj keď mám s micelárnymi vodami dlhoročné skúsenosti, tak takúto, v balení s pumpičkou som ešte nevidela. Balená je ešte v striebornej krabičke, čo pôsobí luxusne. Diamantová micelárna čistiaca emulzia má slúžiť ako čistiaca, tonizačná voda a odličovač v jednom. Na pleti je príjemná, ale ako som písala vyššie, uplatnenie u mňa nájde hlavne na odlíčenie očí. S tými si poradila ľahko, neštípala a celé odličovanie trvalo veľmi krátko. Cena 16,90 €.


A môžeme prejsť k produktom dekoratívnej kozmetiky, ktorá je tento raz zastúpená radou Giordani Gold. Priznám sa, že makeup od GG som ešte nikdy neskúšala, aj keď poznám ľudí, ktorí si ich nevedia vynachváliť a kupujú si ich opakovane. Dlohotrvajúci krycí krém s minerálmi a SPF 15 mi prišiel v odtieni Light Ivory, ktorý je pekne svetlý s neutrálnym podtónom. Krytie je stredné, na pleti pôsobí prirodzene, splynie s ňou a nevysušuje ju. Cena 15,90 €, ale momentálne kúpite v sade aj s podkladovým krémom Giordani Gold len za 14,99 €. O podkladovom kréme si môžete prečítať v recenzii TU. Ďalším produktom je kompaktný púder, taktiež s minerálmi, v okrúhlom balení s labutienkou v odtieni Light. Púdre od GG sú skvelé, jeden kompaktný v zlatom balení nosím pri sebe nonstop v kabelke a sypký používam pri líčení doma. Tento si teda nechám do zásoby, keď sa mi minie ten v kabelke, pretože mu určite chcem zostať verná. Cena 17,90 €.




A ako to už v katalógoch Oriflame býva, okrem kozmetiky tam vždy nájdete aj módne doplnky, či už šperky, kabelky, šatky alebo kozmetické taštičky. Z bižutérie je to tentokrát kolekcia Indigo, čo sú výrazné zlaté doplnky v kombinácii tmavomodrou farbou. V kolekcii sa nachádza náramok, náhrdelník a prsteň. Najviac ma zaujal náramok, ktorý je riešený veľmi jednoducho, ale pritom zaujímavo. Ceny: náramok 6,99 €, prsteň 4,49 €, náhrdelník 8,99 €.



A na záver posledný produkt, ktorým je táto skvelá taštička na toaletné potreby, do ktorej sa hravo zmestí telová aj dekoratívna kozmetika, kamkoľvek sa vyberiete. Má peknú mentolovú farbu so zlatými detailami a vnútri sa nachádza 6 ružových vreciek a držiak na kefu, aby bolo všetko bezpečne uložené na mieste. Ja sa ju otestovala pri balení sa na pár dní do Mníchova a už teraz viem, že mi bude robiť spoločnosť na cestách veľmi často! Praktickou vychytávkou sú aj ušká, vďaka ktorým sa pohodlne prenáša. Rozmery sú: 23.5 x 12.5 x 19.5 cm. Cena 25,99 €.




Ktoré z noviniek vás zaujali najviac?

Majte sa krásne!

2 komentáre: