piatok 2. februára 2018

Mary Kay blogger event a novinky

Ahojte! Konečne sa vám po kratšej pauze prihováram a našťastie so super pocitom, že som zvládla štátnice! Posledný mesiac učenia mi dal naozaj zabrať, takže na iné aktivity bolo minimum času. Napriek tomu som si ale odskočila na krásny event, ktorý pre blogerky usporiadali v sídle Mary Kay a mohla som sa tak opäť stretnúť s mojimi kamarátkami, dozvedieť sa o novinkách a stihnúť aj krátky workshop fotenia flatlay s fotografkou Katkou Sedlakovou.

Než sa dostaneme k aktuálnym novinkám, rada by som venovala pár slov aj samotnému eventu. Mary Kay akcie sa spravidla konajú vo forme raňajok, čo je super nápad, pretože človeku dodajú energiu a pozitívnu náladu na celý zvyšok dňa. Občerstvenie bolo ako vždy výborné a popri rozprávaní o novinkách padlo vhod.






Prvou novinkou v ponuke je starostlivosť o telo Satin Body. Celá sada (produkty sa dajú kúpiť aj samostatne) pozostáva zo sprchového gélu, pílingu, telového mlieka a našľahaného telového krému. Všetky produkty majú sviežu vôňu citrusov a bieleho čaju. 



Gél, píling aj mlieko sú balené v tubách, len telový krém s bambuckým maslom je v okrúhlej krabičke, ktorá ma po otvorení prekvapila tým, ako je v nej krém umiestnený a až mi bolo ľúto ho vôbec začať používať :) Bála som sa príliš tuhej konzistencie, ale naštastie sa naberá aj rozotiera jednoducho a tak isto sa do pokožky rýchlo vstrebáva a nezanecháva ju mastnú a lepkavú. V zložení nájdete mangové maslo, slnečnicový olej a olej z marhuľových jadier. Pokožka mi ostala po použití zvláčnená a hydratovaná až do druhého dňa a najlepšie na tom je, že sa niekoľko hodín udržala aj jeho vôňa. 



Tu na porovnanie vidíte konzistenciu krému a pod ňou telového mlieka z tejto rady. Mlieko je taktiež krémové a hydratačné, takže je na vás, ktorá forma aplikácie/balenia vám vyhovuje viac. Sprchový gél bohato pení už v malom množstve, takže balenie dlho vydrží a píling má krémovú konzistenciu a jemné zrniečka, takže by som sa ho nebála používať ani na citlivú pokožku. 


V starostlivosti o pleť pribudol do rady TimeWise Aktivátor s vitamínom C. S produktom tohto typu som sa stretla úplne prvýkrát a myslím, že ho žiadne iné kozmetické spoločnosti ani neponúkajú. Jedná sa o priehľadné štvorčeky, ktoré sú každé zvlásť balené v ružových fóliách. Po odbalení si štvorček dáte do dlane, pridáte pár kvapiek vody, jemne prstom zmiešate, čím sa štvorček rozpustí, uvoľní vitamín C a zmení sa na gélovitú konzistenciu. Následne pridáte sérum (ja ho používam so sérom TimeWise na zjednotenie tónu pleti) a aplikujete na tvár. Po nanesení je pleť 1-2 minúty jemne lepkává, ale keď produkt vsiakne, tak je úplne hladká a ja aplikujem následne ešte hydratačný krém.


Efekt vitamínu C spočíva v zosilnení účinkov vášho séra a zabezpečení jednotnejšieho tónu pleti a zjemnenia vrások. Vitamín C sa odporúča používať večer 3x týždene. Balenie obsahuje 12 štvorčekov, čiže pri pravidelnom používaní vydrží 4 týždne. Ja som použila zatiaľ asi 4 ks tohto aktivátora a z účinkov pozorujem hlavne zjednotenie farebného tónu pleti, tak som zvedavá, aký efekt nastane po spotrebovaní celého balenia. 


Ako sa vám tieto novinky páčia?

Máte radi špeciálnu starostlivosť o pleť alebo si vystačíte len s krémom?

O novinkách z oblasti dekoratívnej kozmetiky sa dočítate už v najbližšom článku!

Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. krásny článok, teda až na tú fotku kde sa netvárim najšťastnejšie :D
    ja som si radu Satin body teda zamilovala, táá vôňa! krásna <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem <3 Mala som na výber ešte jednu, ale tam skoro všetci akurát niečo hovorili, takže táto bola predsa len lepšia :D Satin Body je naozaj perfektná sada!

      Odstrániť
  2. Parádny článok :) Rada som ťa opäť videla a s tým krémom súhlasím, to ako je naliaty do toho kelímku je dokonalé:)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Je teba tiež a dúfam, že čoskoro bude opäť príležitosť!

      Odstrániť