štvrtok 5. júla 2018

Prírodný makeup Yves Rocher Pure Light

Ahojte! Produkt, o ktorom vám dnes poviem, mám doma len pár dní, ale aj za ten krátky čas ma stihol presvedčiť natoľko, že sa s vami musím oň čo najrýchlejšie podeliť!

Reč je o tekutom makeupe prírodnej kozmetiky Yves Rocher Pure Light. Tento makeup, tak ako hydratačná rada pleťovej starostlivosti tejto značky, obsahuje bunkovú vody z kosmatcovníka, ktorá udržuje v pokožke potrebnú vlahu a tým ju hydratuje. V zložení neobsahuje alkohol, parabény ani silikóny a 96% zložiek je prírodného pôvodu.


Makeup sa nachádza v sklenenej nádobke s kvapkátkom. Konzistenciou je tekutejší a poskytuje skôr jemné krytie, pri vrstvení by ste dosiahli maximálne stredné. To však vôbec nevidím ako negatívum! Na pleti je neskutočne príjemný, ľahký, krásne sa roztiera, nezasychá a nevytvára fľaky. Pleť vyzerá po použití naozaj zdravo a hlavne prirodzene, čo oceňujem najviac. Žiadne nánosy, len prirodzene zjednotená a rozjasnená pleť. Samozrejme som sa pri takomto ľahkom type makeupu bála prílišného lesku a mastenia pleti, keďže moja tvár má mastnejšiu T-zónu. Makeup ale vyzeral na moje prekvapenie veľmi dobre aj večer a na tvári nevznikli žiadne mapy, fľaky, zkluky... Veď viete, čo myslím. Niektoré makeupy po celom dni v teple naozaj nevyzerajú dobre.



K vlastnostiam teda naozaj nemám čo vytknúť, ak nemáte výrazné nedokonalosti a máte rady prirodzený vzhľad, tak určite choďte poňho!


Odtieňov je dokopy 10, z čoho sa už podľa mňa dá vybrať ten správny odtieň takmer pre každého. Ja vám dnes ukážem odtiene Rose 100, 200 a 300 a taktiež Beige 100, 200 a 300. Ako správne tušíte, tie s názvom Rose majú podtón do ružova a tie s názvom Beige do žlto-béžova. V ponuke sú ešte ďalšie 4 odtiene, ktoré sú od týchto tmavšie.


Odtiene zľava do prava: rose 100, rose 200, rose 300, beige 100, beige 200, beige 300


Ja mám na fotke nižšie odtieň Rose 200. 



Pre úplné bleduľky odporúčam odtieň Rose 100, keďže Beige 100 je síce najbledší z tohto podtónu, ale nie je až taký svetlý, ako prvý spomínaný. Každopádne na predajni určite nájdete tester a s výberom vám aj poradia :)

Pre mňa je tento produkt ideálnym makeupom na leto a taktiež vždy, keď budem chcieť vyzerať prirodzene a mať pritom pleť hydratovanú.

Aký makeup preferujete na leto vy?

Majte sa krásne!

7 komentárov:

  1. Líbí se mi, že je na výběr tolik odstínů a taky to, že vypadá na pleti přirozeně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, aj mne :) Silné vrstvy makeupu naozaj nemusím, ak to nie je výnimočne potrebné.

      Odstrániť
  2. Nad make-upem od Yves Rocher jsem už přemýšlela, asi si zajdu do obchodu vyzkoušet, protože mě fakt zaujal :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite skús, tá konzistencia je úplne príjemná a tak isto aj vzhľad na pleti :)

      Odstrániť
  3. Makeup mě zaujal, Yves Rocher je super značka :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť