utorok 15. decembra 2020

Pupa Milano Sparkling Attitude recenzia + líčenie

Krásny deň vám prajem! Vďaka dlhodobej spolupráci s talianskou značkou Pupa Milano vám mám možnosť opäť predstaviť ich vianočnú kolekciu dekoratívnej kozmetiky, ktorá nesie názov Sparkling Attitude. Čo obsahuje a ktoré produkty ma zaujali najviac? Dozviete sa nižšie!

Vianočné kolekcie sa len málokedy zaobídu bez zlatej farby a inak tomu nie je ani tentokrát. Dopĺňajú ju vínové tóny a vytvárajú tak škálu produktov, s ktorými vytvoríte množstvo sviatočných líčení, či už v minimalistickom štýle alebo práve naopak.

K vianočným kolekciám vždy patria rozjasňovače a tentokrát v nej nájdeme okrem klasického pevného rozjasňovača aj krémový fluid. Fluid je veľmi príjemný, ľahko sa vklepe do pleti a napriek tomu, že je krémový, má skvelú výdrž. Pevný rozjasňovač obsahuje oproti fluidu väčšie trblietavé čiastočky a je teda výraznejší. 


Laky na nechty Pupa jednoducho vie a v mojej zbierke majú právom najväčšie zastúpenie. Tentokrát pribudli dva nové odtiene, metalická ružová a teplejšia bordová. 

Produkty na pery prichádzajú v dvoch textúrach. Prvým je tekutý metalický fluid s matným finišom v staroružovom a cyklaménovom odtieni. Týmto produktom docielite naozaj neprehliadnuteľné pery, takže je vhodný skôr pre odvážnejšie líčenia. 


Druhým produktom na pery je vysúvací rúž v klasickej pevnej forme, ktorý vďaka tenšiemu tvaru skvele vykresľuje pery a má perfektnú pigmentáciu. Veľmi mi vyhovuje ľahučká textúra a to, že na perách zanecháva len tenkú vrstvu no aj tak kryje na 100%. Dostupný je v sýtej červenej a tmavej burgundy farbe. 

Vysúvacie vodeodolné ceruzky na oči majú perfektnú pigmentáciu aj výdrž! Potešili ma aj odtiene, mahagonová a veľmi tmavá hnedá, ktorá pôsobí skoro až ako čierna, ale napriek tomu nie je v líčení tak tvrdá. 



Očné tiene od Pupy majú vždy originálne farby a textúry. Tentokrát v kolekcii Sparkling Attitude nájdeme dva mono tiene, saténový vínový a bronzový s ružovými a bordovými odleskami, ktorý je pre najintenzívnejšiu farbu najlepšie nanášať prstami.


A samozrejme sa článok nemôže obísť bez líčenia, v ktorom som niektoré z produktov vianočnej kolekcie použila. Rozhodla som sa využiť produkty multifunkčne a rozjasňovače som použila aj namiesto očných tieňov. Ako podklad som použila krémový fluid a následne naniesla ešte vrstvu trblietavého lisovaného rozjasňovača. Ten som tak isto použila aj na zvýraznenie lícnych kostí. Linku som vykreslila s čierno-hnedou ceruzkou (odtieň Intense Brown). Na riasy som použila špirálu Vamp! Sexy Lashes a pery som vykreslila krásnym bordovým odtieňom vysúvacieho rúžu (Burgundy Attitude).








Ako sa vám toto nezvyčajné líčenie a celá kolekcia Pupa Milano Sparkling Attitude páči? 

Majte sa krásne!

4 komentáre: