pondelok 1. februára 2016

Guerlain Écrin 2 Couleurs 08 Two Spicy - recenzia

Ahojte! Po vyskúšaní rúžu Guerlain, o ktorom som vám písala TU, som vedela, že musím skúsiť aj ďalšie produkty od tejto značky, keďže rúž som si úplne zamilovala. Vďaka spolupráci s eshopom elnino.sk som dostala možnosť vyskúšať opäť niečo nové a moja voľba padla na tiene Guerlain Écrin 2 Couleurs 08 Two Spicy.

Toto duo tieňov sa ukrýva v nádhernom kovovom zlatom balení, ktoré je ešte schované v semišovom čiernom vrecúšku. Po otvorení zbadáte dvojicu na prvý pohľad úplne odlišných tieňov, ktoré sa líšia nie len farbou, ale aj textúrou. Hnedý tieň s olivovým podtónom je takmer matný so saténovým finishom. Druhý tieň má oranžovú farbu, ktorú tvoria akoby zlisované trblietky. Všetky tiene tejto rady sú koncipované týmto spôsobom, kde jeden tieň má plnú výraznú farbu a druhý vytvára lesklý trblietavý vzhľad. V balení nájdete ešte veľké zrkadielko a aplikátor, ktorý vyzerá celkom kvalitne, ale ja na líčenie používam klasicky štetce.








Ja som tiene použila tak, že som na celé viečko naniesla hnedý odtieň a rozpracovala ho do stratena. Následne som štetcom aplikovala trblietavú vrstvu po celom viečku. Ako na fotkách vidíte, vyslovene oranžová farba vidieť nie je, ale hnedému tieňu to dodá zaujímavý efekt. Treba sa ale pripraviť na to, že pri naberaní trblietavého tieňu sa na štetec oddelia skôr len samostatné trblietky, než súvislá farba. To je ale podľa mňa zámer a výsledný efekt sa mi veľmi páči. Spolu s výraznými červenými perami (Pupa I'm Matt Lip Fluid 003) dostanete veľmi pekné večerné líčenie vhodné aj na aktuálnu plesovú sezónu. Takouto klasikou nič nepokazíte a k čiernym šatám bude pôsobiť krásne elegantne. 





Tiene určite odporúčam. Za cenu necelých 19 € (v kamenných parfúmeriách cca 40 €) dostanete luxusné balenie a kvalitné tiene v neobvyklej farebnej kombinácii. Určite je to aj krásny tip na darček pre každú milovníčku kozmetiky, keďže v kozmetickej taštičke sa budú stopercentne vynímať :)

Majte sa krásne!


7 komentárov:

  1. Krásna a ten rúž! Tiene vyzerajú luxusne a aj odtiene sú veľmi pekné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Tiež sa mi táto dvojica odtieňov hneď zapáčila :)

      Odstrániť
  2. Krásne očné lìčenie:) tiene sa mi veľmi páčia, určite by som takým nepohrdla!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie sú ale krásne a za tú cenu sa naozaj vyplatia :) Skvelý článok.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež si myslím, že za tiene v takomto balení a takej kvality je to super cena. Ďakujem!

      Odstrániť
  4. V škatuľke sú tie tiene krásne, ale štvalo by ma, že ten krásny marhuľkový odtieň naživo vlastne neexistuje :(
    Líčenie je však krásne, chválim rúž!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, rúž ma naozja úžasnú farbu :) Keby sa ten marhuľkový tieň použije samostatne, tak by tam náznak farby bol, ale skôr vidím jeho zmysel v tom dodaní lesku :)

      Odstrániť