nedeľa 9. júla 2017

Oriflame katalóg 10/2017

Ahojte! Dnes mám pre vás pravidelný prehľad noviniek a produktov od Oriflame, ktoré si môžete zakúpiť v aktuálnom katalógu 10/2017. Dnes to bude viac o doplnkoch než o kozmetike, ale aj tie predsa k letu neodmysliteľne patria :)



Ako prvú by som vám rada ukázala riasenku Fat Lash z rady Colourbox, ktorá obsahuje cenovo dostupné produkty dekoratívnej kozmetiky v jednoduchých obaloch. Túto riasenku som si vybrala kvôli tomu, že má ten typ kefky, ktorý mi všeobecne vyhovuje. Už po prvom raze mi veľmi sadla, riasy krásne zvýraznila, nezlepila a celý deň držala na mieste. Za cenu 3,49 € rozhodne odporúčam.




Ďalším produktom, ktorý ma milo prekvapil, je toaletná voda My Little Garden. Podľa jej zložiek, medzi ktorými dominujú kvety bazalky, konvalinka a pižmo, som ju odhadodavala na sviežu čistú vôňu a presne taká aj je. Je kvetinová, ale nie silno, vonia sviežo a tak ľahko. Vône sa opisujú strašne ťažko, ale ak máte rady nenásilné vône, tak si myslím, že toto bude niečo pre vás. A naviac ten flakón a krabička? Krása! K nákupu nad 20 € si ju môžete zakúpiť len za 9,99 €.


Neviem ako to máte vy, ale moje nohy sú cez leto veľmi náchylné na tvorbu otlakov, odrenín atď, z ktorých sa následne stávajú ztvrdnuté a suché miesta. Ak máte aj vy tieto problémy, tak by vám mohlo pomôcť zvláčňujúce sérum na chodidlá Feet Up Advaced, ktoré je práve na takéto miesta určené. Balenie je menšie, 30 ml a priesvitný gél sa aplikuje lokálne len na dané miesta. Ja som ho nanášala každý večer asi týždeň a ztvrdnuté miesta sa výrazne zjemnili, aj keď nezmizli úplne. Tento produkt teda odporúčam ako doplnok ku domácej pedikúre, ktorú môže uľahčiť. Cena je 4,49 €.


Kolekciu Wellness by Oriflame ste na mojom blogu už určite zaregistrovali. Tentokrát som si na vyskúšanie vybrala komplex vitamínov a minerálov na vlasy a nechty. Slúži na obmedzenie vypadávania vlasov a ich celkové posilnenie a taktiež proti lámaniu nechtov. V balení nájdete 42 tabliet, pričom denne sa užívajú dve. Obsah vám tak vydrží na 3 týždne. Ja som začala pozorovať pozitívne účinky práve až ku koncu tretieho týždňa, kedy mi nechty narástli bez zlomenia do väčšej dĺžky a taktiež mi vypadávali pri umývaní vlasy o niečo menej. Pre dosiahnutie očakávaných účinkov je potrebné ale určite spotrebovať aspoň 2 balenia. Cena 21,90 €.


Sada náramkov Dew je krásnym doplnkom k festivalovým outfitom. Viem si ich predstaviť napríklad k bielym rozviatym šatám v bohoo štýle. Náramky sú samostatné, takže ich môžete nosiť aj oddelene. Mňa zaujal hlavne ten zlatý s krásnymi detailami. Cena za sadu je 7,99 €. 



Určite ste si všimli, že kruhové naušnice zažívajú v poslednom čase comeback a tak som si povedala, prečo to po toľkých rokoch s nimi opäť neskúsiť. Sada náušníc Classica obsahuje dve veľkosti hrubších zlatých kruhových náušnic. Ja som si obľúbil hlavne tie menšie, ale postupne si určite zvyknem aj na väčší rozmer. Na uchu sú príjemné, nie sú príliš ťažké, takže sa nosia pohodlne. Cena za sadu je 6,99 €.




Pri náušniciach ešte zostaneme. Aj keď väčšinou nosím len malé nenápadné zapichovacie náušnice, tak som sa rozhodla vyskúšať aj niečo iné, resp niečo, čo sa dá nosiť na výraznejší aj jemnejší spôsob. Sada náušníc Earthed obsahuje na prvý pohľad dvojicu náušníc, ktoré sa dajú ale navzájom nakombinovať a tak vytvoriť až 8 rôznych druhov. Získate tak doplnok na rôzne príležitosti. Cena setu je 6,99 €. 



Takéto ozdobné prstienky mám veľmi rada, pekne dotvoria celkový vzhľad a vždy pôsobia zaujímavo. Preto sa mi zapáčili aj tieto zlatisté z kolekcie Aruba s farebnými kamienkami. Bohužiaľ niektoré sú mi veľké, pretože mám dosť tenké prsty, ale určite aspoň zvyšné pekne nakombinujem. Cena 6,99 €. 



Z rovnakej kolekcie je aj šatka Aruba, ktorá taktiež prekypuje farbami. Vďaka rozmerom 120x120 cm je dostatočne veľká na nosenie ako pareo, šatka na hlavu alebo okolo krku. Materiál je veľmi príjemný a mäkký. Kúpite ju za 12,99 €.


Ako poslednú som si nechala kabelku Dew, ktorá ja ale asi najviac používaným kúskom zo všetkých vecí, ktoré ste tu dnes videli. Od kedy mi prišla, tak ju nosím takmer každý deň! Vďaka tomu, že je dostatočne veľká, tak do nej zmestím všetko potrebné a jej šedomodrá farba je natoľko neutrálna, že sa hodí naozaj k množstvu outfitov. Vnútri sa nachádza ešte pripevnené vrecúško, do ktorého si môžete uschovať drobnosti alebo napríklad telefón, ak by ste sa báli, že by sa z kabelky mohol vytratiť, keďže sa neuzatvára na zips, ale len na magnetickú pracku. Kúpite ju za 19,99 €.



Ktoré produkty a doplnky vás zaujali najviac?

Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. Pěkné věci. Nejvíce mě asi zaujal ten šátek. Je krásně barevný. Taky náušničky jsou moc pěkné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta řasenka se mi moc líbí, u řasenek mám ráda takové kartáčky :) Ta toaletní voda má nádherný obal :) Prstýnky podobného typu zbožňuji, to je něco pro mě :) A kabelka je skvělá, také bych ji hodně využívala :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten náramok je krásny pekne výrobky majú, cez leto si najviac krémujem chodidlá aj obyčajným telovým krémom čo mam po ruke lebo vidím že sú suchšie. Riasenka vyzerá že je veľmi dobrá:)

    OdpovedaťOdstrániť