streda 25. júla 2018

Najlepšie produkty na leto

Ahojte! Momentálne sa nachádzam mesiac v Taliansku a tak som sa rozhodla napísať vám, ktoré produkty sa mi tu osvedčili a používam ich najčastejšie. Rovno som to nazvala najlepšie letné produkty, keďže je tu takmer každý deň 35 stupňov a teda by pre vás tento článok mohol byť tipom na to, čo si zbaliť so sebou na dovolenku.


Najdôležitejšie sú určite opaľovacie krémy. Na telo som toto leto vyskúšala transparentný opaľovací sprej značky Sun Dance, ktorú zoženiete v dmku, takže ceny sú veľmi priaznivé a na výber majú množstvo typov prípravkov aj faktorov. Tento môj sprej má spf 30 a používam ho na celé telo, keďže mám pokožku svetlú a potrebuje vyšší stupeň ochrany. Sprej nie je nutné ani rozotierať, keďže sa jedná skôr o jemnú opaľovaciu hmlu a tento konkrétny má naviac aj deo efekt, takže spraví dobrú službu aj pri športovaní  a zvýšenom potení.

Na tvár používam už niekoľko rokov tónovaný fluid od Biodermy, ktorý pleť chráni s SPF 50, jemne vyrovná jej farbu a na pleti sa neleskne. Textúra je naozaj veľmi ľahká a tekutá, takže sa okamžite vstrebáva.


Z telových produktov som si obľúbila ružovú vodu od Dermacol, ktorá je momentálne ich novinkou a v ponuke majú ešte vodu jazmínovú a levanduľovú. Túto vodu používam počas dňa na osvieženie, ako toner alebo aj na fixáciu makeupu, takže jej využitie je naozaj široké. Z deodorantov uprednostňujem v lete tie prírodné a veľmi mi sedí tento od Weleda so sviežou citrusovou vôňou. A napokon pleťový krém Yves Rocher Elixir Jeunesse UV Beauty Shield, ktorý obsahuje SPF 30 a používam ho pod makeup, ak sa v daný deň líčim a nepoužijem tým pádom vyššie spomínaný pleťový opaľovací krém od Biodermy.


Z dekoratívnej kozmetiky tu mám produktov iba pár, ale rozhodne stoja za to. O jemne krycom hydratačnom makeupe Pure Light od Yves Rocher som vám písala v detailnej recenzii TU. Ďalej som si obľúbila aj ospevovaný korektor od Maybelline, ktorý mám v odtieni Nude. Doteraz mi bol tmavý, ale keďže som sa už stihla trochu opáliť, tak mi sedí a musím povedať, že je naozaj veľmi dobrý a chvály na neho sú oprávnené. Veľmi ľahko sa zapracováva do pleti, dobre kryje a pritom vyzerá prirodzene a nezalieza do vrások. Aplikácia pomocou hubky na konci je tiež príjemná, ale na začiatku bolo potrebné otočiť naozaj veľakrát, kým sa produkt objavil.


Z očných tieňov u mňa vedie toto leto zatiaľ Pupa. Najprv ma dostala ich kolekcia Summer in LA (recenzia TU), v ktorej sa objavili nádherné holografické tiene, ktoré majú na očiach úžasný efekt a žiadne podobné tiene v zbierke nemám. A najnovšie som si zamilovala aj ich tekuté tiene Made to Last, ktoré sú taktiež metalické (posledné 2-3 roky ma metalické odtiene bavia skoro na všetkom :D) a hlavne sú vodeodolné a majú perfektnú výdrž! Na fotke vidíte odtieň 006, ktorý je môj najobľúbenejší. Ako vyzerá na očiach sa môžete pozrieť TU.


Poslednými pomocníkmi, ktorých často využívam a môžem ich odporučiť sú odlakovacie tampóniky Ebelin a tónovaný balzam na pery Alverde, oboje z dmka. Tampóniky sú super na cesty, keďže sa nemusíte báť, že sa vám odlakovač v batožine vyleje a navyše neobsahujú acetón. Balzam má jemnú perleť a farbu a krásne vonia. Tento konkrétne je v odtieni papaya.


Aké sú vaše top letné produkty?

Majte sa krásne!

6 komentárov:

  1. nejaký dobrý korektor by sa mi zišiel, tak asi skúsim ten Maybelline :)
    inak na tú letnú edíciu Alverde už som pozerala veľakrát v dmke...vyzerá dosť dobre :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem, že si predtým mala obľúbený ten čo ja, od Bourjois, tak by ti mal sadnúť aj tento :))

      Odstrániť
  2. Líbí se mi ten tónovaný balzám na rty a růžová voda, krásné tipy.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)) Ružová voda ma fakt milo prekvapila!

      Odstrániť